Prijava
+385 99 7953 234 Podrška Kontakt

Ova stranica koristi 'kolačiće' (cookies).

Neki od 'kolačića' koje koristimo neophodni su za normalno funkcioniranje stranice. Koristimo Google Analytics koji također upotrebljava 'kolačiće'. Možete izbrisati ili onemogućiti uporabu 'kolačića' u postavkama vašeg Internet preglednika.

Razumijem

Vrhunska podrška

Na svako vaše pitanje ćemo rado odgovoriti. Na raspolaganju vam stoje L1, L2 i L3 certificirani tehničari. Prosječno vrijeme odaziva je 5 min.

Glavni kontakt email korisničke podrške je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NOC (Network Operation Centar) vrši kontrolu naše kompletne infrastrukture, cloud servera, hostinga i resellera 24 sata u danu, 7 dana u tjednu, cijele godine.

Hitne stvari vezane uz mrežu i funkcioniranje naše cloud platforme možete prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kako su naše usluge podijeljene u tri skupne, tako je i naš support podijeljen po skupinama usluga:

Cloud serveri

Sa svakim zakupljenim serverom, dolazi standardna podrška koja se odnosi na samu dostupnost i stabilnost vašeg cloud servera. Dodatno možete zakupiti i tzv. "managed" uslugu po cijeni od 199,00kn/mjesečno gdje mi preuzimamo brigu o OS-u i funkcioniranju kompletnog servera.

Cloud hosting

S cloud hostingom standardno dolazi managed usluga koja se odnosi na dostupnost vašeg sitea, kontrolu i brigu o e-mailovima, te uključen backup. Osnovna pomoć oko web aplikacija, te pomoć oko debugiranja problema (ukoliko postoje).

Cloud reseller

Kao i hosting, ovdje je standardno uključena podrška za mailove i dostupnost web stranica, te osnovna pomoć oko web aplikacija i debugiranja problema s istima.

PayPal

Naši dobavljači i partnerisvoju uslugu temeljimo na njihovim tehnologijama i znanju.

Kontaktirajte nas

Prodaja

+385 (0)1 365 1342

Email: info@gocloud.hr

Prijava ili Registracija