Prijava
+385 99 7953 234 Podrška Kontakt

Ova stranica koristi 'kolačiće' (cookies).

Neki od 'kolačića' koje koristimo neophodni su za normalno funkcioniranje stranice. Koristimo Google Analytics koji također upotrebljava 'kolačiće'. Možete izbrisati ili onemogućiti uporabu 'kolačića' u postavkama vašeg Internet preglednika.

Razumijem

Privatnost i prigovori

PRIVATNOST

Altus Informacijske Tehnologije d.o.o. se obavezuje da neće prodavati, distribuirati ili na neki drugi način otkriti informacije o korisnicima.

Altus Informacijske Tehnologije d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza ; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

PISANI PRIGOVOR

Na sve naše usluge, dajemo jamstvo na kvalitetu iste. Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni sa uslugama koje vam pružajmo, tijekom prvih 7 dana možete zatražiti, u pisanom obliku dostavljenom na adresu sjedišta ili putem elektroničke pošte ili putem obrazca za poništenjem, potpuni prekid traženih usluga, u kojem slučaju imate pravo na povrat uplaćenih sredstava. Također, potrebno je navesti detaljan opis razloga koji su vas potakli na poništenje (koje zahtjevamo za bilo koji zahtjev za prekidom usluge, bez obzira na vrijeme). Jedini smo mjerodavno tijelo o tome da li su vaši razlozi valjani i da li su poduzeti svi mogući koraci sa vaše ili naše strane da bi se ispravila situacija koja je izazvala prestanak interesa za uslugu.

VAŠ PRIGOVOR MOŽETE UPUTITI NA:


Altus Informacijske Tehnologije d.o.o.
Selska cesta 93
HR – 10000, Zagreb

ili na email adresu

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PayPal

Kontaktirajte nas

Prodaja

+385 (0)1 365 1342

Email: info@gocloud.hr

Prijava ili Registracija